27. jan, 2019

19. januar var vi på utstilling i Letohallen, hvor jeg stilte Yazzman og Multe.

N SE DK UCH Bumir Yazzman exl. ck 1 bhk og BIR

Molllycoddles Nothing To Loose, Multe exl. ck 1  btk cert og BIM

Bildet kan inneholde: en eller flere personer og utendørs

11. jan, 2019

Rett før jul reiste Bonus til forvert. Det så ut som det var full klaff, men han likte ikke å være hjemme alene. Etterhvert så det ut til at det skulle gå. Den siste uka stresset han mer og mer og vi fant ut at det beste var om han kom tilbake hit.

I dag kom han, godgutten min <3

Bildet kan inneholde:
 hund og innendørs

 

Bildet kan inneholde: hund og innendørs

30. des, 2018

Yazzman ble BIR på årets siste utstilling. Dommer Paul Stanton.

14. des, 2018

Året startet med Nettis andre valpekull, Yazzman var pappaen. Det ble 6 valper, 2 tisper og 4 hanner. Alle var spreke og fine og veldig like, noen små forskjeller var det, men, dette var første gangen jeg måtte merke valpene for å vite hvem som var hvem. Alle la godt på seg og hadde doblet vekta etter 6 – 7 dager.  Valpetida var fin og Netti taklet dette veldig bra. De flyttet en etter en fra de var litt over 8 uker gamle. En til Danmark og en til Alta, resten her på østlandet.

Vi har ikke vært på mange utstillinger i år, men noen har det blitt og det har godt helt greit.

 

Multe (Mollycoddles Nothing To Loose) var 9 mndr. 15. oktober og fikk med seg 5 utstilinger. Den første var i Kongsberg og det gikk riktig bra. BIM og sitt første cert. Neste var Letohallen hvor hun ble 3. btk med ck. Ellers 3 hvor hun ikke gjorde det så veldig bra.

Hun fikk med seg 3 valpeutstillinger i Norge og ble BIR alle gangene. 1 i Danmark hvor hun ble BIR og BIS 3. 1 i Sverige hvor hun ble BIM.

Bonus (Mollycoddles Moonligt Cruiser) har vært på 5 utstillinger i Norge og det har godt sånn passe, men han fikk sitt andre cert og trenger et NKK cert for å bli ch, men er jo ikke 2 år enda. Ble stilt på 2 utstillinger i Danmark med bra kritikker og en i Sverige.

 

Yazzman (N SE DK UCH Bumir Yazzman) har vært på 1 ustilling i Norge og ble BIR, 3 utstillinger i Danmark og gjorde det bra og ble Dansk champion og har to clubcert, så vi drar til neste år også og får prøve å få 2 til.

Yazzman skal på en utstilling til i år Kul