9. aug, 2015

Vi har hatt valpebesøk i helgen

Bella og Noddy sine valper har vært her i helgen. Jeg hentet de hos Anita, som var i Hyggen på lørdag. De var stille i bilen hjem, de har jo kjørt en del bil sammen med Anita, så det var helt greit.

 

Vel hjemme fikk de litt mat og fikk leke i hagen med Noddy, Cora og Netti. Noddy er veldig flink til å leke med dem. Cora syns de er søte, men leker ikke noe særlig med dem og Netti syns de var litt skumle til å begynne med, men det kom seg raskt. Nike syns de er veldig kule.

 

Ut på dagen kom det en familie som ville se på valpene og valpene var trygge og hilste på familien. Lillemann var den som tok familien med storm og han kommer til å flytte til Horten. Veldig trivelig familie, så der tror jeg han vil få det veldig bra.

Etter besøket fikk de hilse på Theon og Kicki også og Theon syns som vanlig at valper er kule.

 

Når kvelden kom ble valpene installert på hunderommet og det gikk veldig fint. De fikk noen leker de kunne leke med og litt godbiter å tygge på og det falt helt i smak.

 

Valpene er veldig flinke til å spise og det har vært veldig stille i natt. Jeg har ikke hørt en lyd, før jeg kom ned til dem og da var ut i hagen og løpe og løpe, gjøre fra seg og de fikk maten i "bingen" ute.

Alle de andre hundene løpe rundt og det syntes de små var helt fint. De er flinke til å leke med hverandre og hver for seg.