14. aug, 2015

Theon 29.12.2006 - 12.08.2015

 

Søndag 9.8.2015 var en helt vanlig dag. Theon var med på tur og hadde det helt fortreffelig. Han spiste vanlig og hoppet frem og tilbake over grindene i hagen, alt var normalt.

Så tok jeg ut hundene ca. kl. 2100 på kvelden og Theon skulle gjøre fra seg. Satte seg ned og stupte fremover og ble liggende en god stund. Jeg fikk inn de andre hundene og gikk ut til godgutten igjen. Han lå fremdeles helt urørlig. Etter en stund våknet han og ble med inn. Jeg bestemte meg for at han skulle få sove sammen med meg. Jeg hadde tenkt å ligge på stua sammen med han, men da jeg gikk opp for å hente dyna, ble han med opp og da la vi oss oppe.
Neste morgen ser det ut til at han er iorden igjen. Det går greit ned trappa fra 2. etg., men så stupte han ned trappa ute og ble liggende i en forvridd stilling, jeg rettet han ut så han lå bra. Etter en stund var han oppe igjen og ville inn.
Jeg ringte veterinæren og fikk komme dit ganske snart. Der tok en grundig undersøkelse og blodprøver. Theon ble igjen for de ville ta røntgen og evt. ultrallyd. 
Da veterinæren ringte fikk jeg veldig dårlige nyheter. Det var hjertet som var alt for stort og når jeg kom inn til klinikken fikk jeg se et kjempestort hjerte som hadde presset lungene nedover. Spiserøret var skviset litt sammen og hadde en unaturlig vei gjennom brystkassa. Prognosene var dårlige. 💔
Jeg ville ha han med hjem og han fikk hjertemedisiner og medisin for at det ikke kulle samle seg væske i buken. Han virket innimellom fin på tirsdag, men ble dårligere utover kvelden. Vi lå på stua, men jeg fikk ikke sove, lå og hørte etter han hele tiden. Han pustet tungt og så reiste han seg plutselig og kastet opp og datt rett ned og det var det siste, like etterpå var han død.
 
DETTE SKULLE JO IKKE SKJE, HAN SKULLE BLI GAMMEL SOM MAMMAEN OG PAPPAEN SIN❤. 
 
Hvil i fred den beste gutten jeg noen gang har hatt