25. jun, 2016

Norsk Miniatyrhundklubbs hovedutstiling med NKK-tellende cert 25.06.2016

Hadeland Glassverk.

 

Jeg hadde egentlig meldt på utstilling fredag, lørdag og søndag. Jeg sto på venteliste for å få plass til campingvogna på stedet, men hadde ikke fått noe positivt svar kl. 1000 fredag formiddag, så da dro jeg ikke fredag. Var ikke i noe særlig god form heller. Været var heller ikke noe å skryte av, men jeg hadde jo lyst til å stille for hun som var dommer fredag. Det var bare jeg som hadde meldt på løwchen, Yazzman og Cora.

Lørdagen var det ihvertfall konkurranse for oss.

Yazzman ble BIR valp (var to hannvalper) med kjempefin kritikk. Alt var liksom excellent. Han er morsom å stille og han tar alt på strak labb og han oppfører seg veldig bra.

Neste i ringen var Netti. Hun var den enste i åpen unghundklasse og hun fikk kjempefin kritikk og ck.

Begge som stilte i åpen klasse fikk også ck.

Cora stilte i championklassen og fikk strålende kritikk og ck. Da måtte jeg ha hjelp i ringen og jeg fikk god hjelp til å stille Cora i beste tispeklasse.

Cora ble BIR og Netti ble 2. bt og fikk da storcertet, jippi! Dermed fikk jeg full uttelling denne dagen og er strålende fornøyd. Bedre kunne det ikke bli. Netti er nå fullcertet og mangler ett cert etter at hun er fylt 2 år for å bli N UCH 😀

 

Alt i alt en super dag!!

Jeg kommer nok ikke til å reise oppover søndag, da er det bare Yazzman og Cora som er meldt på og være ser ut til å bli dårlig. Den dagen kan i alle fall ikke toppe dagen i dag 🤪